onsdag 24 oktober 2007

Är på bushumör!

Just nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli fyra. Har jättefin utsikt över en klarblå himmel från fönstret. Inser dock att fönstren verkligen skulle behöva putsas här, grådassiga med en massa spindelväv på utsidan.

Länge sedan jag bjöd på några pinsamheter från jobbet nu, mina kära kollegor har helt enkelt klantat sig för lite på sistone ;p Inte ens Ann har kunnat harpla ur sig några grodor på ett bra tag, det är bra för att vara henne *ler* Skämt och sido, det är alla hyss och bus som göra arbetsdagarna roliga, så det skulle inte skada med nåt riktigt kuligt nu snart. Hörde på Christer på P3 nyss om en kollega till honom som satte en kondom på en arbetskompis mus (obs: datormusen!), och denne undrade i sin tur varför den hade blivit så "glidig". Hm, fast borde man inte se att det sitter en kondom på musen liksom? Men skit samma... Undra om det skämtet skulle uppskattas här, eller om folk bara skulle tycka att det var till att gå över gränsen? *fnissar*

4 kommentarer:

Maria sa...

Ja, det var sjukt irriterande. Speciellt som jag egentligen hade tänkt åka hem i söndags och strunta i seminariet, men sen sa dem att det var jätteviktigt så.. Men aja, sånt är livet ;) Nu läser vi turismvetenskap A, är inne på sista delkursen nu :) Sen blir allt på engelska resten av läsåret. Vi väljer nog typ i mars/april vad vi vill läsa nästa år.. Vad jobbar du med nu? :)

Anonym sa...

Mia: Seminarien är alltid lite halvläskiga tycker jag *ryser* Men visst, de har sin charm oxå men det var inte alltid man grät tårar över att de var instälda precis *skrattar* Fast har man planerat annat som du hade gjort då suger det rejält!

Anonym sa...

MÅSTE TESTA

Anonym sa...

Caroline: Haha, man kunde tydligen sätta en på telefonen oxå *tipsar*