- En burk med lingon
- En burk apelsinmarmelad
- Margarin (så gott som en tom paket)
- Smör (bra att ha om man haft nåt att steka)
- Nutella (går absolut INTE att klara sig utan!!)
- Fiskrom (troligtvis gammal, fick den från jobbet)
Vad sjutton kan man göra för mat av det? Affären nästa! Vi hörs när jag är mätt - inte nu med andra ord! Förresten, vad finns i din kyl? *nyfiken*
9 kommentarer:
Våra kylskåp ser likadana ut...
Carro: Du som har pojkvän borde väl ha ett vålfyllt sådant ;p Eller är det bara en fördröm kanske? Jag som inbillar mig att allt ska bli bättre om man bara hade sällskap... Hur eller hur så är det skönt att veta att det finns fler som jag ;p
Haha! Hans kylskåp är samma... hmm??
Carro: Har ni Nutella oxå då? *ler*
Nä...hihi inte det...men lingonsylt...
Carro: Lingon funkar till allt ;p Helt klart underskattat!
Mitt kylskåp är typ alltid fullt, liksom skafferiet, det är ännu värre nästan, så mycket mat så att man itne kan stänga nästan. I kylen finns just nu: juice, mjölk, sojamjölk, ost, kalkonpålägg, smör, margarin, blockchoklad, 4 olika buljonger, 3 olika fonder, kaviar, tomatpure, tacosås, majonäs, pesto, ägg, sockerdricka, morötter, soltorkade tomater, lingon, hallonsylt, jordgubbssylt, BBQ sås, 4 öl (som ingen vill ha), två små champangne flaskor, 2 st lime, tomat, vitkål, aioli, rödbetor samt lite äkliga brukar med gele och marmelad. Oj vad mycket det blev, jag skriver INTE skafferiet, skonar dig, hihi. Tänk vad det kan se olika ut i kylskåpen, men faktum är att jag aldrig tycker att jag har något vettigt ändå,hmmm. HA det bra gumman. Love your blogg!!!! Kram Nadja
Nadja: Får jag flytta hem till dig? *ler* Ingår det en kock som kan laga all denna mat också? ;p
Lite sent att säga detta kanske, men jag har hört att gammal rom ska bilda ett farligt nervgift som i värsta fall leder till döden.. :S Så jag skulle personligen inte äta rom som är mera än 5 dagar gammal, och då ska den inte stå framme i rumstemperatur särskilt långa stunder i sträck heller.. Får hoppas du fortfarande är vid liv? :)
Skicka en kommentar