söndag 12 augusti 2007

Porr i Asien!

Till att borja med sa far jag tacka for alla kommentarer och mail, hinner tyvarr inte svara dock. Har ont om tid vid datorn, men jag laser i alla fall allt fran alla. Ingen behover kanna sig glomd med andra ord.

Finns tusen saker och beratta men det ar ju mest roligt att dela med sig av alla bisarra konstigheter och nu har det hant annu en. Har alltid haft kanslan av att asiatisk porr gar ut pa att de mest skriker och stonar och nu tror jag verkligen att det ar sa. Jag och Elisabeth fick uppleva det pa nara hall imorse. Grannarna skrek sa hogt att vi forst trodde de hade skadat sig, men av vissa kommentarer ar det nu konstaterat att de holl pa med andra saker. Grannen hade troligtvis betalt den lilla bruden nagon extra krona for att fa henne att lata extra mycket. Kan saga att det har hotellet ar crazy, men va sjutton. Vi tal det. Det ar vi och ett gang indier och sen en och annan kines. Ja, man ska inte glomma odlorna som kryper pa vaggarna heller. Mysiga djur de dar. Det ar budget pa hog niva, ja ni forstar sjalva av bilden att doma. Man ska inte klaga dock, vi har en riktig toalett och det ar vi glada over. Oftast far man sta upp och kissa har, eller sitta pa huk kallas det val. Toalettpapper finns bara i drommarna. Igar var vi dock i Singapore, da kunde vi kissa gott da de hade allt man kan onska sig - en toalett, papper och fungerande vatten. Yihaa!

Later det knasigt och negativt, da ar svaret att det ar helt sjukt har. Men riktigt, riktigt roligt! Det ar en charm i allt knas och alla man som rapar. Indier sager jag bara, de ar roliga de. Var de malaysiska karlarna ar vet jag dock inte, de har flytt faltet eller nat. Atminstone hanger de inte pa vara gator =)

2 kommentarer:

RafaeL sa...

tog mig 5 minuter längre än vanligt att läsa din inlägg...eftersom det inte fanns åäö...det var lite jobbigt

Anonym sa...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).