torsdag 26 juli 2007

Ett Öga Rött

Är det någon som vill hänga med på bio den 7/9?

Lika bra att vara ute i tid ;p Det var evigheter sedan jag verkligen ville se nån film, så nu jäklar ska jag boka in detta datum för att gå på premiären av Ett Öga Rött. Har ni sett reklamen? Verkar grym juh, en typiskt Lindafilm ;p Läste boken för två och ett halvt år sedan i samband med att jag pluggade till lärare för att undervisa i svenska för invandrare. Diggade boken som sjutton då. Hm, det där med läraryrket vet i tusan dock, hur skulle det gå till att lilla jag skulle lära ut svenska liksom? Vad tänkte jag på? Jag behöver nog gå till talpedagog själv först med tanke på mina r-uttal, eller snarare avsaknaden av dem ;p Men visst hade det blivit grymt med en brytning på svenska och småländska, mina elever hade utmärkt sig.

7 kommentarer:

Anonym sa...

jag och helmer
http://agelgagel.blogspot.com/2005_09_01_archive.html

Hilma myser
http://agelgagel.blogspot.com/2006_08_01_archive.html

/michis

RafaeL sa...

Hej Linda, jag har gjort en sån blogg profil bild till dig, varsågod!

http://www.speedyshare.com/502294395.html

RafaeL sa...

Den översta blir tydligen kass när man lägger upp den. Här får du en som funkar. Men du kan ta den andra ändå, den är fin =)

http://www.speedyshare.com/466650483.html

Anonym sa...

Skulle vara livsfarligt och ha dig som svensklärare för invandrare, du skulle ju stöta på varje elev ;P Hoppas allt bra annars!

Anonym sa...

Michaela: Vilka fina bilder verkligen. Vi får se vad som händer i framtiden... Antar att det blir svårt att ta med dem till fiket, men jag kanske kan komma hem till dig en annan gång och titta på dem =)

Anonym sa...

Raffe: Tack!! Vad snygga de blev, ska lägga in när jag har tid. Skitcoola ju! Grym du är!

Anonym sa...

Ika: Haha, jag har faktiskt växt ifrån sånt nu ;p